Burn-out therapie

The proven way from stress
to happiness 

CONTACT

Volg burn-out therapie om weer lekker in je vel te zitten

Iedereen krijgt wel eens te maken met stress en spanning. Als het goed is, is dit slechts tijdelijk, zodat het verder weinig van invloed is op het verloop van je leven. Dit wordt anders als je voortdurend onder stress en spanning staat. Je kan dan overspannen raken als het spanningsniveau hoog blijft. Als je hier niets aan doet, dan zal je lichaam op een gegeven moment zelf aangeven dat het niet meer gaat. Je hebt dan een burn-out. Bij een burn-out kun je niets meer en is je batterij compleet leeg. Je valt dan langdurig uit. Een effectieve burn-out therapie kan je snel op weg helpen naar herstel, zodat je je weer krachtig voelt en lekker in je vel zit.

Een therapie om burn-out eronder te krijgen

Als je op zoek bent naar een therapie om van een burn-out te herstellen, dan zijn er vele soorten therapieën beschikbaar. Alleen de therapie van Happy Brain Clinics biedt een integrale aanpak, waarbij het probleem vanuit verschillende invalshoeken wordt benaderd.

Onze neurofysiologische interventies behandelen verschillende niveaus, zoals je bewustzijn, het onbewuste deel van je brein, maar ook op cognitief, sociaal, emotioneel en fysiek niveau wordt er behandeld. Hiermee kunnen wij een snel herstel garanderen. Tevens krijg je een goed inzicht in wat stress zowel geestelijk als lichamelijk met je doet. Krijg je na je herstel weer met stress te maken, dan kun je hier veel beter op anticiperen en zo voorkom je een burn-out.

Een burn-out therapie voor werknemers

Je hebt als werkgever belang bij een snel herstel van werknemers die met een burn-out kampen. Bij een snel herstel zal je ziekteverzuim dalen en zijn ook je ziektekosten minder hoog. Happy Brain Clinics heeft een burn-out therapie voor werknemers ontwikkeld en daarbij worden altijd de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen meegenomen. Alle schadelijke effecten van stress worden aangepakt, zodat werknemers zeer snel zullen herstellen. Dit is niet alleen voor de werkgever fijn, maar ook voor de werknemer, die weer kan genieten van het leven en prettig kan functioneren.

Lees meer

Verzuim burnout in weken

Doen

1.

STRESS HERKENNEN

Burnout wordt door de medewerker zelf meestal te laat onderkend. Daarom is het belangrijk dat collega’s of de leidinggevende de eerste signalen van burnout kunnen herkennen.

2.

SNEL ACTIE

De eerste maanden niet behandelen, doet meer kwaad dan goed. Zo snel als de conditie van de werknemer het toelaat actie ondernemen, is daarom het devies.

3.

AANPAK COÖRDINEREN

Om binnen een organisatie een adequaat verzuimbeleid te kunnen voeren, zijn een organisatiebrede coördinatie en een helicopterview essentieel.

INFORMATIE

Waar ben jij mee geholpen?

Neem contact met mij op over: 

Burnout Risico-scan team/afdeling/organisatieBerekening kostenbesparing stressgerelateerd verzuimInformatie programma 'Burnout preventie'Informatie programma 'Burnout Cure'Informatie stress-detox bij corona
Voorlichting/educatieExecutive programma bestuurdersOpleiding Register Stress-interventie ExpertIk wil graag dat je contact met mij opneemt

BEDRIJFSGEGEVENS