Hulp bij overspannen

The proven way from stress
to happiness 

CONTACT

Kies de juiste hulp bij overspannen werknemers

Een stressmoment op het werk of thuis is in de regel helemaal geen probleem. Een bepaalde mate van stress kan goed zijn om in bepaalde situaties extra alert te kunnen reageren. Maar voor veel mensen geldt dat zij teveel met ongezonde stress te maken hebben en dit is slecht voor de gezondheid. ´Even wat rustiger aan doen´, zoals vaak als advies wordt gegeven, is niet de oplossing. Helemaal niet als je tegen een burnout aanzit of inmiddels al burnout klachten hebt. Effectieve en zinvolle hulp bij overspannen zijn is de enige oplossing. Maar al te vaak blijkt dat reguliere behandelingen voor onvoldoende resultaat zorgen en bovendien maandenlang duren. Dit kan beter en wel met hulp van Happy Brain Clinics.

Happy Brain Clinics geeft hulp bij overspannenheid

Waarin onderscheidt Happy Brain Clinics zich ten opzichte van andere behandelaars? De meeste reguliere behandelingen bestaan vooral uit coaching. Hierbij wordt juist het gedeelte van de hersenen gebruikt die door stresshormonen is aangetast. Met onze hulp bij overspanning behandelen wij meer gebieden. Bij onze neurofysiologische interventies pakken wij het bewuste gedeelte van de hersenen aan, maar ook het onbewuste gedeelte. Wij kijken naar diverse invalshoeken, ook op cognitief, emotioneel, fysiek en sociaal niveau wordt stress aangepakt. Hierdoor zul je snel resultaat boeken. De praktijk wijst uit dat onze klanten na 60 dagen weer vrij van stress zijn en goed in hun vel zitten.

Vraag als werkgever hulp bij overspannenheid bij werknemers

Door stressklachten of een burnout kan een medewerker langdurig uitvallen. Dit kost jou als werkgever veel geld en ook de werknemer wil het liefst zo snel mogelijk van stressklachten af. Schakel daarom voor hulp bij overspannenheid van werknemers, de neurofysiologische interventies in van Happy Brain Clinics. Wij gaan voor een succesvolle en efficiënte aanpak, waarbij je werknemer binnen 60 dagen geen stress meer hoeft te ondervinden en zijn of haar re-integratie kan starten. Met onze aanpak realiseer je lagere ziektekosten en tot wel 80% minder verzuim. Neem contact met ons op om te zien welke mogelijkheden wij je kunnen bieden.

Lees meer

Verzuim burnout in weken

Doen

1.

STRESS HERKENNEN

Burnout wordt door de medewerker zelf meestal te laat onderkend. Daarom is het belangrijk dat collega’s of de leidinggevende de eerste signalen van burnout kunnen herkennen.

2.

SNEL ACTIE

De eerste maanden niet behandelen, doet meer kwaad dan goed. Zo snel als de conditie van de werknemer het toelaat actie ondernemen, is daarom het devies.

3.

AANPAK COÖRDINEREN

Om binnen een organisatie een adequaat verzuimbeleid te kunnen voeren, zijn een organisatiebrede coördinatie en een helicopterview essentieel.

INFORMATIE

Waar ben jij mee geholpen?

Neem contact met mij op over: 

Burnout Risico-scan team/afdeling/organisatieBerekening kostenbesparing stressgerelateerd verzuimInformatie programma 'Burnout preventie'Informatie programma 'Burnout Cure'Informatie stress-detox bij corona
Voorlichting/educatieExecutive programma bestuurdersOpleiding Register Stress-interventie ExpertIk wil graag dat je contact met mij opneemt

BEDRIJFSGEGEVENS