Een behandeling bij Happy Brain® Clinics, bleek voor mij effectiever dan praten, wat ik daarvoor veel heb gedaan.

Anders dan bij bijvoorbeeld een psycholoog, praat je niet eindeloos over je verleden bij sessies bij Happy Brain® Clinics. Maar het effect was wel al vrij snel merkbaar. Dus: met veel minder input, krijg je veel meer output. Daardoor voelde het bijna als valsspelen.

De meeste keuzes maak je zonder je dat je je daar bewust van bent. Daarom geloofde ik ook voor aanvang in het effect van de behandeling van Happy Brain® Clinics. Door in een paar sessies aan de slag te gaan met dat onbewuste deel, ruim je oud zeer op. Dat klinkt misschien vaag, maar het is lastig om onder woorden te brengen, juist ook omdat het niet op een rationeel niveau gebeurt. Het heeft te maken met bagage loslaten, vrijer leven, meer ruimte hebben, oude patronen loslaten, opnieuw leren kijken, meer ruimte voor zelfreflectie en nieuwe gewoontes.

Wat heel fijn is, is het idee dat ik na de sessies veel oude blokkades kon loslaten. Dat zorgde voor meer lichtheid in het dagelijks leven: een vrijer, lichter, meer ontspannen gevoel. Het gaf me ook meer zelfvertrouwen.

Daardoor ben ik beter in staat om alles uit het leven te halen wat ik van plan ben, waar ik van droom. Dat gun ik iedereen.

Man, 31 jaar