Informatie werkgevers

The proven way from stress
to happiness 

CONTACT

In maximaal 60 dagen burnout-vrij

De reguliere aanpak van burnout resulteert in een gemiddelde verzuimduur van 9 maanden*. Een medewerker met burnout wil echter niets liever dan zo snel mogelijk weer goed in zijn vel zitten.
En dat kan! In maximaal 60 dagen.
Wij weten hoe het is om een burnout te hebben. Nog belangrijker, wij weten hoe je er snel weer vanaf komt. De resultaten die wij boeken bewijzen dat iedere dag opnieuw. Al zeven jaar lang.
(*bron: Capterra, jan 2021)

Bewezen en gegarandeerd

Happy Brain® Clinics gebruikt de nieuwste (neuro)wetenschappelijke kennis en heeft een bewezen aanpak. We geven zelfs garantie op onze aanpak. Want na onze behandelingen is het stress-niveau zo verlaagd, dat de medewerker weer kan re-integreren of niet uitvalt. En doordat de weerbaarheid is toegenomen, is de kans op terugval minimaal. Is het stressniveau nog te hoog, dan behandelen wij door totdat het stressniveau is genormaliseerd. Op onze kosten.

Verzuim burnout in weken

Kosten per burnout

Preventieve en curatieve aanpak

Door de aanpak van Happy Brain® Clinics komen werkgevers ook lekkerder in hun vel te zitten.
Behalve dat wij de verzuimduur verlagen, kunnen wij in veel gevallen ook verzuim door stress voorkomen.
Door de preventieve en curatieve aanpak kan het stressgerelateerde verzuim met 80% dalen. Dat betekent dat teams op sterkte blijven én dat de verzuimkosten met 80% dalen.
Dat is voor de werkgever fijn, maar zeker ook voor de collega’s op de werkvloer die daardoor met een vitaal team hun werk kunnen doen.

80% minder verzuim

Afhankelijk van de grootte van het bedrijf kan onze preventieve en curatieve aanpak bij tientallen medewerkers uitval voorkomen of kunnen zieke collega’s veel sneller dan gebruikelijk terugkeren in het team.

Wij maken een berekening op basis van het aantal fte, het huidige ziekteverzuim en de landelijke stress- en burnoutcijfers.

Doen

1.

STRESS HERKENNEN

Burnout wordt door de medewerker zelf meestal te laat onderkend. Daarom is het belangrijk dat collega’s of de leidinggevende de eerste signalen van burnout kunnen herkennen.

2.

SNEL ACTIE

De eerste maanden niet behandelen, doet meer kwaad dan goed. Zo snel als de conditie van de werknemer het toelaat actie ondernemen, is daarom het devies.

3.

AANPAK COÖRDINEREN

Om binnen een organisatie een adequaat verzuimbeleid te kunnen voeren, zijn een organisatiebrede coördinatie en een helicopterview essentieel.

INFORMATIE

Waar ben jij mee geholpen?

Neem contact met mij op over: 

Burnout Risico-scan team/afdeling/organisatieBerekening kostenbesparing stressgerelateerd verzuimInformatie programma 'Burnout voorkomen'Informatie programma 'Burnout Remedy'Informatie stress-detox bij corona
Voorlichting/educatieExecutive programma bestuurdersOpleiding Register Stress-interventie ExpertIk wil graag dat je contact met mij opneemt

BEDRIJFSGEGEVENS