De Register Stress-interventie Expert – opleiding kan ook modulair worden gevolgd.
Je wordt dan opgeleid tot STI® expert of NCC® expert.

Download hier de informatie RSIE opleiding die start in september 2023 . Daarin vind je ook informatie over de STI® expert en NCC® expert opleidingen.


Meer informatie

Wil je meer informatie over de STI® en NCC® ?
Hieronder staan de podcasts die over beide onderwerpen zijn opgenomen. De podcasts duren een half uur.

Caro Botman vertelt over de STI®
In je onbewuste brein liggen al je overtuigingen, inprentingen en gebeurtenissen opgeslagen. Die kunnen maar wát belemmerend zijn.
Bij een STI® (Subliminal Transformation & Integration) wordt het onbewuste brein opgeruimd en wordt het ontdaan van triggers die veel stress veroorzaken. Maar wat houdt dat nou precies in? Hoe gaat dat in zijn werk? Welke blijvende veranderingen levert het op? En waarom is er nog zo weinig bekend over deze bijzondere en eigenlijk onmisbare interventie?

 

Ellen Botman vertelt over de NCC®
We maken allemaal deel uit van meerdere systemen; het gezin waar we uit voortkomen, onze huidige (gezins)situatie, ons werk, een vereniging zijn daar voorbeelden van. Wanneer het in één of meerdere systemen niet lekker loopt, of je ziet steeds hetzelfde patroon terugkeren (‘het lijkt wel of ik het leven van mijn moeder leef’), dan kan kijken met een systemisch blik enorm effectief zijn.
In de podcast wordt uitgelegd wat de NCC® (Neuro Circle Constellation) inhoudt, waarom het zo enorm effectief is en wat de NCC® anders maakt dan ‘gewoon’ systemisch werken.