Happy Brain® Veerkrachtanalyse

Meten van jouw veerkracht

Psychische klachten hebben nooit één oorzaak. Er is altijd sprake van meerdere factoren die in combinatie met elkaar ervoor zorgen dat je uit balans raakt, en uiteindelijk ziek wordt. Een valide meetinstrument is daarom opgebouwd uit factoren waarvan uit onderzoek is gebleken dat zij van belang zijn bij veerkracht en weerbaarheid.

De veerkrachtanalyse brengt in kaart waar jouw risico’s liggen en hoe groot jouw weerbaarheid is. Je kan de test ook maken vóórdat je klachten krijgt.
De uitkomst laat zien hoe je in het leven staat en en of je voldoende veerkracht hebt om met eventuele uitdagingen om te gaan.

De Happy Brain® Veerkrachtanalyse wordt ook preventief ingezet. Bijvoorbeeld bij medewerkers die door de aard van hun werk een hoog risico op psychisch verzuim hebben, of medewerkers die een cruciale positie bekleden binnen een bedrijf.

Hoe werkt het?
De Veerkrachtanalyse doe je online.
Het beantwoorden van de vragenlijst (110 stellingen) duurt ongeveer 15-20 minuten.
Afhankelijk van de afspraak die met jou is gemaakt, wordt het resultaat meegenomen in het intakegesprek, of krijg je een debriefing van de resultaten inclusief tips en adviezen.

CONTACT
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF