Onze aanpak
Ons In 60 dagen burn-out-vrij programma is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen uit meerdere disciplines:

               • neurowetenschappen
               • psychologie
               • biologie
               • cardiologie
               • neurosociologie
               • fysica

De behandelingen die wij toepassen zijn allemaal evidence based. Daarnaast doen wij wetenschappelijk onderzoek naar de effectiviteit van onze integrale aanpak.

Bio- en neurofeedback

Hersengolven en hartritme zijn nauw verbonden met de mate van stress die wordt ervaren. Wij meten hersen- en hartactiviteit en en leren de klant hoe het voelt om ontspannen te zijn. Ook leren we de klant om de hart-brein coherentie te optimaliseren.

Ervaringen in het onbewuste opruimen

Alles wat iemand meemaakt, werkt onbewust door in de huidige staat van zijn. Af en toe de boel schoonmaken en opruimen is essentieel om stress fors te verminderen.

Begrijpen wat stress doet

Als je begrijpt hoe stress werkt, herken je het sneller. Wij leggen uit wat er in de hersenen en het lijf gebeurt, wat stressverhogende elementen zijn en wat de klant zelf kan doen om de stress de baas te zijn. En dat werkt heel ontspannend!

De omgeving op orde brengen

Alle systemen waar de klant onderdeel van is, worden in kaart gebracht en indien nodig in balans gebracht. Met alle positieve effecten van dien.

Negatieve ervaringen verwerken

EMDR is dé therapie bij onverwerkte ervaringen. Wij zorgen ervoor dat de klant zonder emoties aan een heftige gebeurtenis kan terugdenken.

Wat kunnen wij voor je doen?

Wil je meer informatie of een afspraak maken?
Vul je gegevens in, en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Burnout Risico-scan team/afdeling/organisatieBerekening kostenbesparing stressgerelateerd verzuimOfferte programma 'Burnout voorkomen'Offerte programma 'In 60 dagen burnout-vrij'Informatie stress-detox bij corona
Voorlichting/educatieExecutive programma bestuurdersOpleiding tot Stress-interventie ExpertIk wil graag dat je contact met mij opneemt

BEDRIJFSGEGEVENS