Op een zonnige vrijdag had ik het geluk deel te nemen aan de Executive Rebalance Day bij Happy Brain Clinics. Gedurende de dag reken je af met terugkerende, belemmerende patronen die in de weg staan om je eigen innerlijke kracht volledig te benutten.
Onder begeleiding van open, zorgzame en energierijke professionals verrichte ik werk in mijn onbewuste zelf om mijn energie te versterken, zaken los te laten en onproductieve patronen te doorbreken.
De ervaring was werkelijk transformationeel! Ik voel me vernieuwd, licht, rustiger, vol vertrouwen en mijn innerlijke kracht is sterker aanwezig. Ik begrijp mijn eigen achtergrond en dat ik nooit meer in dezelfde patronen zal terugvallen.
Happy Brain Clinics, heel veel dank voor jullie therapie – het is fantastisch! Dank ook aan het warme team en de fijne transformatie die jullie mij hebben gebracht!

Vrouw, 40 jaar