STI®

Wil je van je klachten af? Ruim je onbewuste brein op

95% van je gedrag en je reacties komt uit je onbewuste brein. Heb je psychische klachten of wil je iets veranderen in je gedrag of je reacties op gebeurtenissen? Dan moet je in je onbewuste brein zijn, dat zowel in je hersenen als in je lijf zit. Gebruik je je rationele brein om van je klachten af te komen, dan kost dat enorm veel tijd, moeite en doorzettingsvermogen.

De STI® is een eenmalige behandeling om alle triggers op te ruimen die in de loop van je leven in jouw onbewuste brein zijn opgeslagen.
Omdat daarmee de oorzaak van de klachten wordt weggehaald, is het effect positief en blijvend. Hoe meer klachten je hebt, hoe groter het effect is.

Triggers in je onbewuste brein
ALLES wat je meemaakt in je leven, wordt opgeslagen in je onbewuste brein. Je onbewuste brein kan een miljoen keer meer prikkels verwerken dan je rationele brein. Je onbewuste brein fungeert als referentiekader. Zo weet je dat je je aan vuur kunt branden, en dat je een appel veilig op kunt eten.

De eerste 7 levensjaren wordt alles wat je meemaakt opgeslagen zonder dat je betekenis kan geven aan wat je hoort of ziet. Heb je als baby vaak gehoord dat je dom was? Dan is de kans groot dat je op volwassen leeftijd regelmatig denkt ‘Straks val ik door de mand, en blijkt dat ik het helemaal niet kan’, ook als je heel erg goed bent in wat je doet.

Traumatische gebeurtenissen worden ‘met voorrang’ opgeslagen in je onbewuste brein. Maak je iets mee dat je onbewuste brein associeert met de traumatische gebeurtenis(sen)? Dan wordt je lichaam onmiddellijk in staat van paraatheid gebracht. Dat gebeurt automatisch, zonder dat je er invloed op hebt. Als dat vaak of langdurig gebeurt, geeft dat allerlei psychische en fysieke klachten.

Psychische klachten ontstaan ook wanneer je je gevoel stelselmatig onderdrukt. Je leert het af om naar je gevoel te luisteren waardoor je vaak over je grenzen heen gaat, of anderen over je grenzen laat gaan. Het effect van het onderdrukken wordt in je lijf en hersenen opgeslagen en op de lange duur leidt dat tot psychische – en fysieke – klachten.  Lees hier verder.

STI®
Tijdens de STI® (Subliminal Transformation & Integration) kom je in een zeer ontspannen staat en wordt door middel van vragen en handelingen je onbewuste brein van triggers ontdaan. Dat gebeurt zonder drama of exposure.
Hoewel je heel ontspannen bent, houd je de controle over wat er gebeurt. Daarmee verschilt een STI® van bijvoorbeeld hypnose.

De STI® is uniek in zijn soort en vind je nergens anders ter wereld. De STI® wordt al meer dan 12 jaar door ons met groot succes toegepast.

Wetenschappelijke basis
De STI® is samengesteld uit verschillende psychodynamische therapieën die hun meerwaarde in wetenschappelijke studies én in de praktijk ruimschoots hebben bewezen, zoals Internal Family Systems (IFS, van Richard Schwarz PhD), Psychodynamische Imaginatieve Traumatherapie (PITT, van Luise Reddemann, psychiater en psychoanalyticus) en Resource Development and Installation (RDI, van Korn & Leeds).

Wil je meer weten over de relatie tussen psychische (en fysieke) klachten en het onbewuste brein? Lees dan de boeken Als het lichaam nee zegt van dr. Gabor Maté en Traumasporen (The body keeps the score) van dr. Bessel van der Kolk.

Podcast: Caro Botman, psycholoog en founder van Happy Brain® Clinics, vertelt over de STI®
Je gevoel kan begraven liggen onder een hele berg overtuigingen, inprentingen en gebeurtenissen die je in de loop van je leven hebt opgedaan. Die kunnen maar wát belemmerend zijn.
Bij een STI® (Subliminal Transformation & Integration) worden die belemmeringen opgespoord en opgeruimd in het niet-rationele deel van je brein.
In de podcast worden de volgende vragen besproken: Wat houdt STI® nou precies in? Hoe gaat het in zijn werk? Welke blijvende veranderingen levert het op? En waarom is er nog zo weinig bekend over deze bijzondere en eigenlijk onmisbare interventie?

Met dank aan Esther van der Salm, Beweging op elk niveau, voor het opnemen van de podcast.
Duur: 30 min.

CONTACT
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF