Ontmoet onze Stress-interventie Experts

De unieke, wetenschappelijke aanpak van Happy Brain® Clinics wordt uitgevoerd door hoogopgeleide Stress-interventie Experts. Met hun diverse achtergrond kijken zij vanuit verschillende invalshoeken naar stress en burnout, en bieden zij een zeer complete, integrale aanpak aan. Hun gemeenschappelijke deler is een grote mate van expertise, gecombineerd met een warm hart en een betrokken, professionele houding.

CARO BOTMAN MSM

Transpersoonlijk psycholoog & Executive coach
Founder / partner Happy Brain® Clinics

Als transpersoonlijk psycholoog is Caro getraind om het individu in het grote geheel te beschouwen. Zij is altijd geïnteresseerd in de vraag achter het probleem, het ‘waarom’ van menselijk gedrag en het duiden van gebeurtenissen. Voor het antwoord put zij uit de wetenschappelijke opleidingen die zij heeft gevolgd op het gebied van psychologie, (strategisch) management, traumaverwerking, neuroplasticiteit en metafysica, en haar ruime ervaring als interim manager, adviseur, therapeut en executive coach. Haar kennis, kunde en vaardigheden combineert Caro met humor en een warm hart en dat maakt haar tot een gewaardeerd sparringpartner voor mensen met levensvragen en/of voor bestuurders die willen reflecteren op hun gedrag, persoonlijke effectiviteit en werkgeluk.
Caro is o.a. gecertificeerd trainer NeuroChangeSolutions bij Dr. Joe Dispenza.

Caro is mede-grondlegger van de integrale aanpak van Happy Brain® Clinics en samen met Ellen ontwikkelaar van de programma’s van Happy Brain® Clinics.

drs ELLEN BOTMAN MBA

Neurosocioloog
Founder / partner Happy Brain® Clinics

Als neurosocioloog is Ellen gespecialiseerd in het effect dat het menselijke gedrag, de interactie tussen mensen en de sociale context hebben op de hersenen.
Na haar sociologiestudie is zij opgeleid door een van de grootste neurowetenschappers van onze tijd op het gebied van stress en ontspanning, dr. Joe Dispenza.
Cross-disciplinair denken en wetenschappelijke kennis vertalen naar de dagelijkse praktijk gaan Ellen moeiteloos af. Dat heeft geresulteerd in de ontwikkeling van de integrale stress-interventies die bij Happy Brain® Clinics worden toegepast.

Ellen heeft gewerkt op operationeel, tactisch, strategisch en bestuurlijk niveau, en kan makkelijk schakelen tussen deze niveaus. Hierdoor, en door haar veelzijdige achtergrond, voelen klanten zich snel op hun gemak bij haar en kan zij voor haar klanten daadwerkelijk het verschil maken.

TINEKE BRUININK

Happy Brain® Stress-interventie Expert

Tineke is Happy Brain® Stress-interventie Expert van het eerste uur. Zij heeft de vaardigheid om snel te doorzien waar iemand uit balans is en waar in de behandeling het accent moet liggen.

Tineke’s achtergrond is sociaal pedagogisch werker en verpleegkundige, en zij heeft 15 jaar in de zorg gewerkt.

Door haar werkervaring is zij bijzonder goed in staat om de vraag achter de vraag inzichtelijk te maken.
Haar rustige manier van doen maakt dat klanten zich snel bij haar op hun gemak voelen.

HENRY TIJKEN

Happy Brain® Stress-interventie Expert

Als ervaren Happy Brain® Stress-interventie Expert weet Henry in korte tijd door te dringen tot de kern van een probleem en – minstens zo belangrijk – hij kan dit op heldere wijze inzichtelijk maken voor zijn klant. Dat doet hij op een compassievolle wijze en met een groot gevoel voor humor.

Behalve Happy Brain® Stress-interventie Expert is Henry Life Coach en coach voor mensen met ADHD/ADD/autistisch spectrum. Zijn pallet aan vaardigheden is mede gebaseerd op zijn jarenlange ervaring als coach van moeilijk opvoedbare jongeren met een autistische stoornis.

JOKE VAN DER GRAAF

Happy Brain® Stress-interventie Expert

De effectiviteit van de Happy Brain® methodieken passen naadloos bij de hands-on mentaliteit van Joke. Tijdens haar jarenlange ervaring als verpleegkundig specialist oncologie heeft zij menige hulpvraag adequaat en vanuit een groot hart beantwoord.

Haar werk- en levenservaring maken Joke tot een Happy Brain® Stress-interventie Expert die een oplossing weet voor alle vragen die zich aandienen. De methodieken van Happy Brain® Clinics die zij daarbij inzet, vindt zij life-changing, concreet en to-the-point.

WILLEMIJN VONK

Happy Brain® Stress-interventie Expert

Voor Willemijn komen in haar werk als Happy Brain® Stress-interventie Expert de belangrijkste uitgangspunten samen die zij hanteert in het ondersteunen van klanten. Het opruimen van onbewuste, belemmerende patronen en weer de regie nemen over het eigen leven zijn daar belangrijke elementen van. De gouden standaard van Happy Brain® Clinics dat de klant pas echt geholpen is als de veranderingen blijvend zijn, is Willemijn op het lijf geschreven.

Willemijn heeft jarenlang ervaring als gecertificeerd coach op meerdere gebieden zoals leefstijl, loopbaan en duurzame inzetbaarheid. Haar roots liggen in het verpleegkundige beroep.

Groei en ontwikkeling zijn Willemijns grote passies. Niet alleen voor haar klanten maar ook voor zichzelf.

MARIAN DE WAAL

Happy Brain® Stress-interventie Expert

Marian heeft een achtergrond als verpleegkundige specialist. Daarnaast heeft zij een grote passie voor muziek, dirigeert zij twee koren en geeft zij leiding aan muziekproducties.

De gemeenschappelijke deler in haar (werk)ervaringen zijn de perspectieven ‘dienstbaarheid’ en ‘leiderschap’. Marian begrijpt als geen ander hoe deze twee perspectieven met elkaar gecombineerd kunnen worden ten dienste van haar klanten. Dit is zeer waardevol in haar werk als Happy Brain® Stress-interventie Expert.

Voor Marian gaat het zowel in haar werk bij Happy Brain® Clinics als bij het maken van muziek om verbinding. In Marians woorden: ‘Het effect van beide is dat de klant de verbinding met zichzelf terug vindt, én dat de klant in staat is verbinding te maken met andere mensen’.

drs ELLEN DE JONG

Happy Brain® Stress-interventie Expert

Respectvol, zonder oordeel en accepteren wat is, zijn voor Ellen onlosmakelijk verbonden met het vak van Happy Brain® Stress-interventie Expert. Zij zoekt naar het goede en neemt dit als uitgangspunt voor de oplossing.

Ellen heeft ervaring in verschillende branches en weet makkelijk verbinding te maken met klanten met diverse achtergronden. Ze werkt vanuit de overtuiging dat je moet groeien vanuit wat je hebt en de methodieken van Happy Brain® Clinics sluiten daar naadloos bij aan.

Na 25 jaar als leidinggevende te hebben gewerkt in de commerciële en non-profit sector en bij de overheid heeft Ellen de overstap gemaakt naar coach en trainer. Om dit op een professionele wijze te kunnen doen, heeft zij vanaf 2002 diverse opleidingen gevolgd.

mr. JANINE FIDDER

Happy Brain® Stress-interventie Expert

Janine is een ervaren coach die haar analytische stijl graag inzet als Happy Brain® Stress-interventie Expert.

Haar achtergrond als meester in de rechten en haar jarenlange ervaring als kandidaat-notaris en bedrijfsjurist maken Janine een expert die resultaatgericht is. Zij kan haar klant op een vriendelijke en compassievolle manier een spiegel voorhouden.

De wetenschappelijke onderbouwing van de Happy Brain® aanpak sluit goed aan bij de stijl van Janine.

CAROLINE SCHAAY

Happy Brain® Stress-interventie Expert

Van de aanpak van Happy Brain® Clinics zijn er twee elementen die Caroline bovenmatig fascineren: de De-coding Unconscious Memories (DUM®) en de saboterende rol van beperkende overtuigingen.

Met de DUM® heeft Caroline jarenlange ervaring. Beperkende overtuigingen weet zij op een deskundige en geduldige manier inzichtelijk te maken voor de klant, waarna zij vakkundig helpt bij het veranderen van de overtuigingen.

Wat kunnen wij voor je doen?

Wil je meer informatie of een afspraak maken?
Vul je gegevens in, en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Burnout Risico-scan team/afdeling/organisatieBerekening kostenbesparing stressgerelateerd verzuimOfferte programma 'Burnout voorkomen'Offerte programma 'In 60 dagen burnout-vrij'Informatie stress-detox bij corona
Voorlichting/educatieExecutive programma bestuurdersOpleiding tot Stress-interventie ExpertIk wil graag dat je contact met mij opneemt

BEDRIJFSGEGEVENS