Maak kennis met ons team

De neurofysiologische interventies van Happy Brain® Clinics worden uitgevoerd door Register Stress-interventie Experts. Zij combineren gedegen neurofysiologische kennis met een eigen specialisatie en levenswijsheid vanuit verschillende achtergronden. Daardoor is er voor elke klant een goede match te vinden.

Onze teamleden beschikken over een grote mate van expertise, een warm hart en een betrokken, professionele houding. Die eigenschappen zetten ze met enthousiasme en toewijding in ten diensten van hun klanten.

leeg

De opleiding Stress-interventie Experts is door CPION erkend als Register post-HBO-beroepsopleiding.
‘Register’ is een beschermd predicaat dat wordt uitgegeven door CPION in opdracht van de Stichting Post Hoger Beroepsonderwijs Nederland (SPHBO). Het geeft aan dat de opleiding positief is beoordeeld op marktrelevantie, niveau, kwaliteit van het programma, actualiteit van de inhoud en structuur.

Suzanne Mijnheer Happy Brain Clinics

Nina Bauer Happy Brain Clinics

Lianne Tijken Happy Brain Clinics

Menthe van Vierssen Happy Brain Clinics

CARO BOTMAN MSM

Transpersoonlijk psycholoog & Executive coach
Register Stress-interventie Expert

Founder / partner Happy Brain® Clinics

Als transpersoonlijk psycholoog is Caro getraind om het individu in het grote geheel te beschouwen. Zij is altijd geïnteresseerd in de vraag achter het probleem, het ‘waarom’ van menselijk gedrag en het duiden van gebeurtenissen. Voor het antwoord put zij uit de wetenschappelijke opleidingen die zij heeft gevolgd op het gebied van psychologie, (strategisch) management, traumaverwerking, neuroplasticiteit en metafysica, en haar ruime ervaring als interim manager, adviseur, therapeut en executive coach. Haar kennis, kunde en vaardigheden combineert Caro met humor en een warm hart en dat maakt haar tot een gewaardeerd sparringpartner voor mensen met levensvragen en/of voor bestuurders die willen reflecteren op hun gedrag, persoonlijke effectiviteit en werkgeluk.
Caro is o.a. gecertificeerd trainer NeuroChangeSolutions bij Dr. Joe Dispenza.

Caro is mede-grondlegger van de integrale aanpak van Happy Brain® Clinics en samen met Ellen ontwikkelaar van de programma’s van Happy Brain® Clinics.

drs ELLEN BOTMAN MBA

Neurosocioloog & Executive counselor
Register Stress-interventie Expert
Founder / partner Happy Brain® Clinics

Als neurosocioloog is Ellen gespecialiseerd in het effect dat het menselijke gedrag, de interactie tussen mensen en de sociale context hebben op de hersenen en het lijf.
Na haar sociologiestudie is zij opgeleid door een van de grootste neurowetenschappers van onze tijd op het gebied van stress en ontspanning, dr. Joe Dispenza.
Cross-disciplinair denken en wetenschappelijke kennis vertalen naar de dagelijkse praktijk gaan Ellen moeiteloos af. Dat heeft geresulteerd in de ontwikkeling van de neurofysiologische stress-interventies die bij Happy Brain® Clinics worden toegepast.

Naast executive counselor is Ellen initiatiefnemer van Happy Brain® Academy, expertisecentrum voor toegepaste wetenschappen voor ‘Gezondheid en Leiderschap tijdens crisis’.

Ellen heeft gewerkt op operationeel, tactisch, strategisch en bestuurlijk niveau, en kan makkelijk schakelen tussen deze niveaus. Hierdoor, en door haar veelzijdige achtergrond, voelen klanten zich snel op hun gemak bij haar en kan zij voor haar klanten daadwerkelijk het verschil maken.

TINEKE BRUININK

Register Stress-interventie Expert

Tineke is Happy Brain® Stress-interventie Expert van het eerste uur. Haar systemische vaardigheden zijn ‘spot on’ waardoor zij bijzonder goed in staat is de vraag achter de vraag inzichtelijk te maken. Zij doorziet snel waar iemand uit balans is en waar in de behandeling het accent moet liggen.

Na 15 jaar als sociaal pedagogisch werker en verpleegkundige gewerkt te hebben, is Tineke vanaf 2016 werkzaam bij Happy Brain® Clinics.
Haar rustige manier van doen maakt dat klanten zich snel bij haar op hun gemak voelen.

HENRY TIJKEN

Register Stress-interventie Expert

Als ervaren Happy Brain® Stress-interventie Expert weet Henry in korte tijd door te dringen tot de kern van een probleem en – minstens zo belangrijk – hij kan dit op heldere wijze inzichtelijk maken voor zijn klant. Dat doet hij op een compassievolle wijze en met een groot gevoel voor humor.

Behalve Happy Brain® Stress-interventie Expert is Henry Life Coach en coach voor mensen met ADHD/ADD/autistisch spectrum. Zijn pallet aan vaardigheden is mede gebaseerd op zijn jarenlange ervaring als coach van moeilijk opvoedbare jongeren met een autistische stoornis.

JOKE VAN DER GRAAF

 Register Stress-interventie Expert

De effectiviteit van de Happy Brain® methodieken passen naadloos bij de hands-on mentaliteit van Joke. Tijdens haar jarenlange ervaring als verpleegkundig specialist oncologie heeft zij menige hulpvraag adequaat en vanuit een groot hart beantwoord.

Haar werk- en levenservaring maken Joke tot een Happy Brain® Stress-interventie Expert die een oplossing weet voor alle vragen die zich aandienen. De methodieken van Happy Brain® Clinics die zij daarbij inzet, vindt zij life-changing, concreet en to-the-point.

MARIAN DE WAAL

Register Stress-interventie Expert

Marian heeft een achtergrond als verpleegkundige specialist. Daarnaast heeft zij een grote passie voor muziek, dirigeert zij twee koren en geeft zij leiding aan muziekproducties.

De gemeenschappelijke deler in haar (werk)ervaringen zijn de perspectieven ‘dienstbaarheid’ en ‘leiderschap’. Marian begrijpt als geen ander hoe deze twee perspectieven met elkaar gecombineerd kunnen worden ten dienste van haar klanten. Dit is zeer waardevol in haar werk als Happy Brain® Stress-interventie Expert.

Voor Marian gaat het zowel in haar werk bij Happy Brain® Clinics als bij het maken van muziek om verbinding. In Marians woorden: ‘Het effect van beide is dat de klant de verbinding met zichzelf terug vindt, én dat de klant in staat is verbinding te maken met andere mensen’.

drs ELLEN DE JONG

Register Stress-interventie Expert

Respectvol, zonder oordeel en accepteren wat is, zijn voor Ellen onlosmakelijk verbonden met het vak van Happy Brain® Stress-interventie Expert. Zij zoekt naar het goede en neemt dit als uitgangspunt voor de oplossing.

Ellen heeft ervaring in verschillende branches en weet makkelijk verbinding te maken met klanten met diverse achtergronden. Ze werkt vanuit de overtuiging dat je moet groeien vanuit wat je hebt en de methodieken van Happy Brain® Clinics sluiten daar naadloos bij aan.

Na 25 jaar als leidinggevende te hebben gewerkt in de commerciële en non-profit sector en bij de overheid heeft Ellen de overstap gemaakt naar coach en trainer. Om dit op een professionele wijze te kunnen doen, heeft zij vanaf 2002 diverse opleidingen gevolgd.

mr. JANINE FIDDER

Register Stress-interventie Expert

Janine is een ervaren coach die haar analytische stijl graag inzet als Happy Brain® Stress-interventie Expert.

Haar achtergrond als meester in de rechten en haar jarenlange ervaring als kandidaat-notaris en bedrijfsjurist maken Janine een expert die resultaatgericht is. Zij kan haar klant op een vriendelijke en compassievolle manier een spiegel voorhouden.

De wetenschappelijke onderbouwing van de Happy Brain® aanpak sluit goed aan bij de stijl van Janine.

Suzanne Mijnheer Happy Brain Clinics

drs SUZANNE MIJNHEER

Register Stress-interventie Expert

Suzanne is een empathische, open persoonlijkheid. Ze heeft veel ervaring met coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en zakelijke vraagstukken. Ze weet lichtheid in te zetten, ook bij lastige onderwerpen en ze weet mensen te inspireren hun eigen pad te kiezen.

Aan de UvA studeerde Suzanne Europese Studies met Antropologie en daarna heeft zij een professionele acteursopleiding afgerond. Tijdens haar jarenlange ervaring als organisatie adviseur groeide haar fascinatie voor de magie van werkplezier en samenwerking.

Ze zet haar kennis, ervaring en de Happy Brain® stress-interventies met plezier in om klanten op een liefdevolle manier weer in contact te brengen met hun persoonlijke energiebron.

Nina Bauer Happy Brain Clinics

NINA BAUER

Register Stress-interventie Expert

Nina heeft opleidingen gevolgd op het gebied van mediation, gesprekstechnieken, sturen op zelfsturing, persoonlijke effectiviteit en Happy Brain® stress-interventies. Credo’s als ‘we beginnen alvast’ en ‘snel als het kan, langzaam als het moet’ komen uit haar koker.

Nina heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van families, het ondersteunen bij het maken van Family Group Plans en het bemiddelen bij burengeschillen. Deze ervaring, gecombineerd met haar werk als projectmanager en strategisch adviseur, maakt dat Nina overzicht houdt van het totale proces waar een klant in zit. Vervolgens geeft zij vanuit compassie en oprechte interesse sturing aan het proces van de klant.

Lianne Tijken Happy Brain Clinics

LIANNE TIJKEN

Register Stress-interventie Expert

Lianne is empathisch, intuïtief en heeft een open houding.
Zij heeft meerdere opleidingen gevolgd waar ‘het leven’ in de meest brede zin van het woord centraal staat, zoals Life Coach, Denken en werken vanuit Systemisch Perspectief en natuurlijk de opleiding tot Happy Brain® Stress-interventie Expert.

Lianne leert mensen inzien en ervaren wat hun kracht is, op welke manier intuïtie werkt en hoe ze die kracht en intuïtie in het dagelijkse leven kunnen inzetten.
Ook hoog-sensitieve mensen zijn bij haar aan het juiste adres.

CAROLINE SCHAAY

Happy Brain® Stress-interventie Expert

Van de aanpak van Happy Brain® Clinics zijn er twee elementen die Caroline bovenmatig fascineren: de De-coding Unconscious Memories (DUM®) en de saboterende rol van beperkende overtuigingen.

Met de DUM® heeft Caroline jarenlange ervaring. Beperkende overtuigingen weet zij op een deskundige en geduldige manier inzichtelijk te maken voor de klant, waarna zij vakkundig helpt bij het veranderen van de overtuigingen.

Menthe van Vierssen Happy Brain Clinics

MENTHE VAN VIERSSEN

Happy Brain® Clinics Officemanager

Organiseren, regelen en zaken uitzoeken zit Menthe in het bloed.
Na haar afstuderen als fysiotherapeut besloot zij die kwaliteiten in te zetten om bij Happy Brain® Clinics de backoffice vorm te geven.
Tussen de bedrijven door bereidt zij zich voor op de studie Klinische Gezondheidswetenschappen.

Waar ben jij mee geholpen?

Neem contact met mij op over: 

Burnout Risico-scan team/afdeling/organisatieBerekening kostenbesparing stressgerelateerd verzuimInformatie programma 'Burnout voorkomen'Informatie programma 'Burnout Remedy'Informatie stress-detox bij corona
Voorlichting/educatieExecutive programma bestuurdersOpleiding Register Stress-interventie ExpertIk wil graag dat je contact met mij opneemt

BEDRIJFSGEGEVENS