Behandelingen

Praten helpt niet

Praten, pillen en cognitieve gedragstherapie zijn bij psychische klachten niet effectief, blijkt uit een meta-analyse van ruim 3.700 studies met meer dan 650.000 patiënten (World Psychiatry, Jan 2022).
Bij Happy Brain® Clinics halen we de kernoorzaak van psychische problemen weg, en dat blijkt al ruim 12 jaar enorm effectief te zijn.
Voor het weghalen van de kernoorzaak gebruiken we twee verschillende behandelingen: met een STI® ruimen we het onbewuste brein op en ontdoen we het van triggers en belemmerende overtuigingen, en met een NCC® brengen we de sociale context waarin je leeft weer op orde. Door deze dubbele aanpak verdwijnen zelfs zeer hardnekkige problemen die al jarenlang bestaan.

Je leert ook bij ons hoe je het positieve effect van de behandelingen vast kan houden. Daardoor is het effect blijvend en is een terugval door dezelfde oorzaak niet meer mogelijk.

Behandelingen
Al onze behandelingen zijn evidence- of experience based, en zijn gebaseerd op de meest recente neurowetenschappelijke kennis, tientallen jaren praktijkervaring en grondige expertise van de oprichters en register stress-interventie experts. Sommige behandelingen, zoals de STI® en NCC®, zijn uniek en vind je nergens anders ter wereld.
Klik op onderstaande buttons voor meer informatie.

Programma op maat
Op basis van een intakegesprek wordt een offerte op maat gemaakt. Soms is één behandeling al voldoende om van je klachten af te komen, soms is een combinatie van verschillende behandelingen meer geschikt.
Alle behandelingen zijn individueel en duren 2 tot 4 uur. De register stress-interventie expert neemt alle tijd die nodig is om de kern te raken, en werkt zonder tijdsdruk.

VEERKRACHT – TEST, TIPS & TOOLS
STI® – onbewuste triggers opruimen
NCC® – sociale context op orde brengen
qEEG
HAPPY BRAIN® HANDBOEK

Voorbeeld van een behandeltraject

Onderstaand filmpje geeft een beeld van het behandeltraject dat wij aanbieden voor mensen met stress- en burnoutklachten.

CONTACT
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF