STI®

STI®: het opruimen van de oorzaak

Psychische klachten verschijnen wanneer de veerkracht ontbreekt om met heftige gebeurtenissen in je leven om te gaan. Van nature hebben mensen een grote veerkracht en weerbaarheid maar die is bij psychische klachten (zwaar) aangetast. De grootste oorzaak van psychische klachten bestaat uit ervaringen die in het onbewuste deel van het brein zijn opgeslagen, en daar als triggers fungeren voor stressreacties in het lijf en de hersenen.

Daarom wordt – meestal in de eerste sessie – het onbewuste brein ‘opgeruimd’. Dat doen we door de emotionele lading van nare herinneringen of angstige gebeurtenissen los te koppelen. Hiermee worden onbewuste triggers en onbewuste overtuigingen (‘zo zit de wereld in elkaar’) die de psychische klachten in stand houden, weggehaald.

Tijdens de STI® (Subliminal Transformation & Integration) kom je in een zeer ontspannen staat en dat maakt het mogelijk om met gerichte vragen het onbewuste deel van het brein te bereiken zodat de automatische piloot kan worden herschreven.

Wetenschappelijke basis
De STI® is samengesteld uit verschillende psychodynamische therapieën die hun meerwaarde in wetenschappelijke studies ruimschoots hebben bewezen, zoals Internal Family Systems (IFS, van Richard Schwarz PhD), Psychodynamische Imaginatieve Traumatherapie (PITT, van Luise Reddemann, psychiater en psychoanalyticus) en Resource Development and Installation (RDI, van Korn & Leeds). De STI® is uniek in zijn soort en vind je nergens anders ter wereld. Het wordt al 10 jaar door ons met groot succes toegepast.

Podcast: Caro Botman vertelt over de STI®
In je onbewuste brein liggen al je overtuigingen, inprentingen en gebeurtenissen opgeslagen. Die kunnen maar wát belemmerend zijn.
Bij een STI® (Subliminal Transformation & Integration) wordt het onbewuste brein opgeruimd en wordt het ontdaan van triggers die veel stress veroorzaken. Maar wat houdt dat nou precies in? Hoe gaat dat in zijn werk? Welke blijvende veranderingen levert het op? En waarom is er nog zo weinig bekend over deze bijzondere en eigenlijk onmisbare interventie?
Met dank aan Esther van der Salm, Beweging op elk niveau, voor het opnemen van de podcast.
Duur: 30 min.

CONTACT
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF