Opleidingen en masterclasses

Kennis vermeerdert door delen 

Happy Brain® Clinics is gespecialiseerd in het onbewuste brein, systemische processen en intergenerationele overdracht van systeemdynamiek.
De kennis die wij van deze vakgebieden hebben, is enerzijds wetenschappelijk en grondig, en anderzijds vernieuwend en onbekend. We vinden het belangrijk dat deze vernieuwende kennis beschikbaar komt voor een breder publiek. Daarom organiseren wij opleidingen en masterclasses.

In de opleiding tot Register Stress-interventie expert leer je interventies die nergens anders ter wereld worden aangeboden. Deze interventies zijn bijzonder effectief bij mensen met psychische klachten.

In de masterclass Systemische blik op organisaties leer je vanuit een systemische blik naar organisaties kijken. Die systemische blik is zeer bruikbaar voor bestuurders en (interim) managers en organisatieveranderaars, en na de masterclass kan je de systemische dynamieken – volgens de deelnemers – ‘nooit meer niet zien’.

Hieronder staat meer informatie over ons scholingsaanbod.

Register Stress-interventie Expert

Initiële beroepsopleiding
post-HBO niveau

De opleiding tot Register Stress-interventie Expert is uniek en wordt nergens anders ter wereld wordt aangeboden.

In de opleiding leer je interventies die je toe kan passen bij mensen met psychische klachten zoals depressie of burnout. Je leert om de kernoorzaak van de klachten weg te halen. Daarmee verschillen de interventies van mentale coaching. De interventies voorkomen psychisch verzuim en verhogen de weerbaarheid.

De opleiding duurt 1 jaar.
De studiebelasting is 660 SBU.

7 september 2023 start de nieuwe RSIE opleiding.
Voor de overige data zie de informatie via de link.

Meer informatie

Systemische blik op organisaties

1 daagse Masterclass voor
bestuurders, managers en organisatieveranderaars

Soms lijkt het alsof teams of organisaties een eigen leven leiden. ‘Het zit in de stenen’ of ‘Het hele team is vervangen maar de problemen zijn nog steeds aanwezig’ zijn uitspraken die dat illustreren.

In de masterclass Systemische blik op organisaties wordt helder uitgelegd welke dynamiek hierachter zit, en hoe je dat als bestuurder of manager kan beïnvloeden.

Datum & plaats:
10 maart 2023, te Bosch en Duin

Meer informatie
CONTACT
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF