STI®: een evidence based methode waarbij triggers uit het onbewuste brein worden opgeruimd

De STI® (Subliminal Transformation & Integration) is een eenmalige sessie van 2,5 – 3 uur. Het resultaat is onmiddellijk, blijvend en in veel gevallen life-changing doordat (on)bewuste patronen en levensthema’s (‘het lijkt wel alsof ik altijd mensen of situaties aantrek die ….’) na de STI® zijn verdwenen.
De STI® is daarmee een waardevolle aanvulling op een coachingstraject.

Subliminal Transformation & Integration (STI®)
Het onbewuste brein is verantwoordelijk voor 95% van ons gedrag. Ook veel psychische klachten (bijv. verminderde mentale weerbaarheid, trauma gerelateerde klachten, depressie, angst, verslaving, stress gerelateerde klachten, burnout) komen voort uit het onbewuste deel van het brein. (NB. De STI® is niet geschikt voor mensen met psychiatrische klachten.)
Tijdens een STI® wordt het onbewuste brein van de klant ‘opgeruimd’ met als resultaat dat de triggers die psychische klachten veroorzaken, zijn verdwenen.

De STI® is gebaseerd op het gegeven dat alles wat een mens meemaakt wordt opgeslagen in het (onbewuste) brein en op celniveau. Deze ervaringen bepalen in grote mate wie iemand is, hoe hij/zij denkt en reageert, en wat hij/zij uitstraalt.  Door deze ervaringen op te ruimen, verandert – op onbewust niveau – de manier waarop iemand in het leven staat en hoe hij/zij reageert in bepaalde situaties. Door deze verandering hebben oude patronen of overtuigingen geen kracht meer, of is de emotionele lading van gebeurtenissen losgekoppeld.

Tijdens de STI® ligt de klant op een behandeltafel. Aan de hand van een uitgebreid script stelt de practitioner vragen aan de klant. Op deze manier worden onbewuste overtuigingen en gebeurtenissen opgespoord, die vervolgens met een bepaalde handeling worden weghaalt.

Klanten voelen zich na de sessie lichter en meer ontspannen en soms leger, en in de loop van de weken / maanden na de STI® wordt duidelijk wat er in hun leven is veranderd. Het resultaat is blijvend.

Inhoud van de STI®-practitioner opleiding

  • wetenschappelijke grondslag van de STI®
  • 4 bewustzijnsstadia en levensthema’s
  • script STI® en uitleg handelingen
  • oefenen

Aan het eind van de opleiding heb je inzicht in de werking van de STI®, kan je zelfstandig een STI® uitvoeren en kan je beoordelen voor wie een STI® een effectieve behandeling is.

Voorafgaand aan de opleiding onderga je zelf een STI®.
Zodra je les hebt gehad over de STI® kun je deze niet meer (of minder makkelijk) onbewust ondergaan, en daarom wordt deze sessie gepland vóór aamvang van de opleiding.

Voor wie?
De STI®-practitioner opleiding is geschikt voor (beginnend) coaches en therapeuten die hun toolbox willen uitbreiden met een behandeling die voor klanten life-changing is.

Je hebt een HBO denk- en werkniveau en meer dan 5 jaar werkervaring. Je bent in balans, en beschikt over voldoende levenservaring en een warm hart zodat je niet alleen de STI® doen, maar ook voldoende wijsheid en ervaring hebt om in te spelen op andere – onverwachte – vragen van de klant.

Toelating gebeurt na toetsing van jouw CV en eventueel een kort (telefonisch) gesprek met Caro Botman.

De NCC®-facilitator opleiding maakt onderdeel uit van de opleiding Register Subconscious Intervention Expert (RSIE®), een initiële beroepsopleiding op post-HBO niveau. Klik hier voor meer informatie.

De maximale groepsgrootte is 9 personen. Hierdoor is er voldoende mogelijkheid voor persoonlijke aandacht.

Data
De STI®-practitioner opleiding bestaat uit 4 blokken van 2 dagen.
Voorafgaand aan de opleiding onderga je zelf een STI®.

In 2024 starten twee groepen.

Groep STI® Q1 2024 (vol)
– donderdag 14 en vrijdag 15 maart 2024
– donderdag 18 en vrijdag 19 april 2024
– donderdag 23 en vrijdag 24 mei 2024
– donderdag 20 en vrijdag 21 juni 2024

Groep STI® Q3 2024 (nog plaatsen beschikbaar)
– donderdag 12 en vrijdag 13 september 2024
– donderdag 10 en vrijdag 11 oktober 2024
– donderdag 14 en vrijdag 15 november 2024
– donderdag 12 en vrijdag 13 december 2024

Groep STI® Q2 2025 (nog plaatsen beschikbaar)
– donderdag 5 en vrijdag 6 juni 2025
– donderdag 3 en vrijdag 4 juli 2025
– donderdag 4 en vrijdag 5 september 2025
– donderdag 2 en vrijdag 3 oktober 2025

Docent
Docent is Caro Botman PhD, psycholoog.
Caro is in 2023 gepromoveerd op de STI®. De titel van haar dissertatie was: ‘De magie van een zeer krachtige healing, wetenschappenlijk verklaard’.

Caro heeft vanaf 2007 honderden STI®’s gedaan en houdt het STI®-script voortdurend actueel op basis van de nieuwste inzichten. Tijdens de opleiding wordt gebruik gemaakt van het meest recente script.
Zij geeft vanaf 2015 les in de STI®.

Caro is tevens opgeleid door dr. Joe Dispenza (neurowetenschapper, onderzoeker en auteur van 5 bestsellers waaronder ‘Jij bent de placebo’) tot NeuroChangeSolution Trainer.
Zij volgt regelmatig trainingen en congressen in binnen- en buitenland en online om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van neurowetenschappen, (meta)fysica, traumabehandeling, systemisch werken en bewustzijnsontwikkeling.

Kosten
De kosten voor de STI®-practitioner opleiding bedragen €3.545,- excl. 21% btw, inclusief lunch, koffie, etc. en syllabus.
De STI® die je ondergaat als je bent toegelaten tot de opleiding, is hierbij inbegrepen.
Heb je – in het verleden – al een STI® ondergaan, dan kost de opleiding €2.795,- excl. 21% btw.

Locatie 
Biltseweg 8, 3735 MC Bosch en Duin
Happy Brain® Clinics bevindt zicht op de eerste etage.
Er is ruime gratis parkeergelegenheid rondom het gebouw.

Meer informatie of inschrijven
Wil je meer informatie, of wil je je aanmelden?
Neem dan contact op via info@happybrainclinics.com of met Caro Botman PhD, +31 (0)6 54 64 83 91  carobotman@happybrainclinics.com

Podcast: Caro Botman PhD vertelt over de STI®
Je pluis/niet-pluis gevoel kan begraven liggen onder een hele berg overtuigingen, inprentingen en gebeurtenissen die je in de loop van je leven hebt opgedaan. Die kunnen maar wát belemmerend zijn. Bij een STI®  worden die belemmeringen opgespoord en opgeruimd in het niet-rationele deel van je brein.

In de podcast worden de volgende vragen besproken: Wat houdt STI® nou precies in? Hoe gaat het in zijn werk? Welke blijvende veranderingen levert het op? En waarom is er nog zo weinig bekend over deze bijzondere en eigenlijk onmisbare interventie?
Met dank aan Esther van der Salm, Beweging op elk niveau, voor het opnemen van de podcast.
Duur: 30 min.