Ik kwam binnen met een idee het maakt mij niet uit als het maar helpt. Uiteraard denk je dan altijd, wat gaat dit met mij doen. Maar echt dit had ik niet kunnen bedenken.
Alle 1 op 1 sessies waren bijzonder, diepgaand en helpend.
Daarnaast het traject om zelf aan de slag te gaan biedt veel handvatten om ook wanneer het traject stopt bewust te blijven van jezelf en je valkuilen. Juist door vele opdrachten zelf te ondervinden en uit te proberen kom je achter wie ben ik, wat wil ik en wat wil ik bereiken.
Ook is het fijn dat er niet wekelijks gesproken hoeft te worden, je mag/moet het zelf echt uittesten en als iets niet werkt is dat ook goed.
Meerdere malen bij een psycholoog gelopen, maar dit geeft sneller resultaat. Maar ook dieper resultaat, je voelt het écht. Wat ik altijd bij een psycholoog zei: ja ik snap allemaal wel wat ik moet doen en hoe het werkt, maar ik voel het niet.  Tijdens dit traject ben ik het echt gaan voelen en wanneer je het voelt kun je ook hiernaar handelen.

Vrouw, 30 jaar