De opleiding Register Stress-interventie Expert van Happy Brain® Clinics en alles wat er aan gelinkt is doet mijn emotionele wereld wankelen, in positieve zin. Er gebeurt zoveel in mijn leven! Mijn kijk op veel zaken is enorm veranderd en veel mensen die ik kwijt was in mijn leven zijn weer terug waarbij de diepgang in de relaties dieper is dan ooit tevoren.

Ik heb dit jaar al meer gelezen dan de afgelopen 25 jaar bij elkaar (!!!) en de honger naar nieuwe kennis is groter dan ooit. Op dit moment ben ik flink aan het lezen en ontdekken van Internal Family Systems, en ik heb mij ingeschreven voor een eendaagse workshop bij de Engelse tak van het IFS Institute. Dit verdiept mijn kennis enorm en legt voor mij weer een mooie link tussen de Subliminal Transformation & Integration behandeling en het systemisch werk dat ik bij jullie leer.

Student Register Stress-interventie Expert opleidingsgroep Q1 2021