In één sessie met Happy Brain® Clinics wordt soms meer progressie geboekt dan iemand in twintig jaar tijd lukt. Dat komt onder meer omdat Happy Brain® Clinics veel kennis heeft over onbewuste gedachtepatronen, die kunnen leiden tot angst, stress en slaapstoornissen. Door dergelijke onbewuste conditioneringen aan te pakken, vallen zulke (vaak langdurige) symptomen op te lossen. Hierdoor leeft men weer vrijuit en met meer zelfvertrouwen. Dat vertelt Jay in dit artikel, waarin hij zijn ervaringen deelt met Happy Brain® Clinics.

“Bij Happy Brain® Clinics leerde ik dat 95 procent van onze handelingen en gedachten onbewust zijn. Zo zijn we in onze kinderjaren als het ware geprogrammeerd. De behandeling die ik heb ondergaan bij Happy Brain® Clinics gaat over het aanpassen van dat deel van je programmering dat geen functie (meer) heeft, maar waar je wel last van kunt hebben.” In dit geval betekent dat: slaapproblemen oplossen.

Sessie van 2,5 uur zorgt voor grootste doorbraak decennia
Jay doorliep niet een volledig traject van Happy Brain® Clinics, maar volgde een enkele sessie, de zogenaamde STI-sessie (Subliminal Transformation & Integration), vergelijkbaar met EMDR). “In 2,5 uur hebben we een grote stap kunnen zetten. Ik had al decennialang last van stress en onrust. Ik onderzocht al een tijd waar die gevoelens vandaan kwamen. Hierdoor sliep ik al een aantal jaren slecht. Dat is sinds deze sessie opgelost. Het verschil was direct merkbaar en in de maanden na de sessie zijn veel (geconditioneerde en onnodige) gevoelens van stress en angst verdwenen. Ook slaap ik een stuk beter. Ik kan zelfs weer ontspannen uitslapen, iets wat me sinds mijn jeugd eigenlijk niet meer lukte.”

Door onbewuste conditioneringen weg te halen, is hij beter in staat om vrijuit te leven. “Ik merk dat ik daardoor aan zelfvertrouwen win. Mijn omgeving merkt dat ook. De voordelen komen natuurlijk in alle aspecten van mijn leven van pas. Zo ben ik recent een eigen onderneming begonnen. Dat is natuurlijk een mooi avontuur, maar brengt ook heel veel onzekerheden en nieuwe zorgen met zich mee. Nu ik nog beter in mijn vel zit, merk ik dat ik mij daardoor niet zo snel van mijn stuk laat brengen. Dat gun ik iedereen!”

Warme en begripvolle samenwerking
Hij omschrijft Happy Brain® Clinics als zeer kundig. “De experts van Happy Brain® Clinics snappen hoe gedragspatronen werken en tot stand komen. Doordat ze met plezier en daadkracht aan de slag gaan, wordt al snel duidelijk dat elk probleem besproken kan worden bij Happy Brain® Clinics. Dat is een erg fijn idee.”

Hij zou Happy Brain® Clinics dan ook aanraden bij anderen. “Sterker nog: dat doe ik ook geregeld. Onderscheidend is dat er veel kennis aanwezig is over conditionering. Veel gedrag is immers onbewust en hebben we aangeleerd, terwijl het ons niet helpt in ons dagelijks leven. Veel angsten zijn niet constructief of handig, want er is weinig waar we nog bang voor hoeven zijn in de moderne maatschappij. Toch ervaart men tegenwoordig gemiddeld zeventig procent van de tijd stress. Daar is ons lijf niet voor gemaakt en heeft tal van negatieve effecten op onze gezondheid.”

Conclusie
Jay raadt Happy Brain® Clinics aan, omdat zij ervoor zorgen dat in een korte tijd een flinke stap gezet kan worden. “Door onbewust gedrag bij de wortel aan te pakken, wordt de kern van je problemen op een efficiënte manier opgelost. Zo leef je weer vrijuit. Dat gun ik iedereen.”